Spray Tan Party

Wenny’s Spray Tanning biedt u de mogelijkheid om bij u thuis te komen voor een spraytan-party!

WST-Party2

Een gezellige avond met je vriendinnen organiseren en als eindresultaat allemaal een mooie bruine teint?

Houd jij ervan om lekker in je vel te zitten, je mooi te voelen en niet onzeker te voelen over je eigen lichaam? En vind jij een avondje gezellig met je vriendinnen lachen en genieten, kletsen, lol maken en eventueel een glaasje wijn of prosecco erbij ook zo heerlijk? Lekker genieten van een avondje spray-tanning, dus!

Reserveer nu bij Wenny’s Spray Tanning! Neem contact op voor de mogelijkheden.


Spray-Tan Party arrangement Wenny’s Spray Tanning:

  • Prijs: € 25,00 p.p. (1 spray-tan behandeling per persoon, keuze uit diverse soorten lotions)
  • Gastvrouw krijgt de behandeling gratis en ieder een leuke goodie-bag.
  • De prijs is inclusief reiskosten en reistijd. Ik kom op locatie in een straal van ongeveer 30 km. rondom Oisterwijk. Tegen een meerprijs kom ik in overleg ook naar u toe, wanneer u buiten dit gebied woont.
  • Een spraytan-party staat garant voor een unieke en leuke ervaring en je bent verzekerd van een mooie stralende kleur!
  • De behandeling vindt bij u thuis plaats. Het spray-tannen vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen draagbare spray-tanning-tent.
  • Behandeling kan daardoor plaats vinden in uw badkamer of in elke andere willekeurige kamer. Hierdoor is uw privacy gegarandeerd. Voor een mooie teint hoeft u dan de deur niet meer uit!

Reserveer nu bij Wenny’s Spray Tanning! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Donderdag een spray-tan party gehad met een paar meiden. De bruid wist niet wat haar overkwam, we hadden de party als een vrijgezellen-avondje ingepland. Was erg gezellig! Ben reuze blij met het resultaat, en je mag zeker weer langs komen Wenny. Ik kan het iedereen aanraden!!Caroline D, Boxtel