Behandelproducten

Een goed begin, is het halve werk.
Dat geldt natuurlijk helemaal voor de producten tijdens de behandeling die wij gebruiken om voor jou de perfecte spraytan te realiseren.

Wij hebben derhalve een selectie gemaakt van verschillende spray-producten die wij met zorg hebben uitgekozen om de beste resultaten voor jou te behalen.

Natuurlijk hebben wij ook producten die voor en na een spraytanbehandeling zorgen voor een optimaal en langdurig resultaat.

Al onze tanning vloeistoffen bevatten DHA en zijn goedgekeurd en wettelijk toegestaan.

Wat is DHA: De basis van elk spray tan product
Dihydroxyacetone is een kleurloze afgeleide van suikerriet of -biet, een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker.
Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid, dat zonder risico voor de gezondheid gebruikt kan worden.

Tanning vloeistoffen die Wenny’s Spray Tanning gebruikt tijdens een spraytan:

White to Brown Tanning Solution

WTB-Logo-300x300

ProductomschrijvingIngrediënten

White to Brown Tanning Solution

Varianten:

  • White to Brown 8,5% DHA (Lichte huidtype)
  • White to Brown 10% DHA (Medium huidtype)
  • White to Brown 12% DHA (Donker huidtype).

Het percentage geeft de hoeveelheid DHA aan, wij hebben dus voor alle huidtypes het meest passende product.

De White to Brown Tanning Solution is ontwikkeld door specialisten om een natuurlijke, egale bruine teint te creëren.

De speciale mix van natuurlijke ingrediënten geven je een vlekkeloze gebruinde kleur.

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Quaternium-15, CI 19140, CI 16035, Methylparaben, Citric Acid, Benzyl Salicylate, CI 4209, CI 17200, Butylparaben, Ethylparaben, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel), Tocopheryl Acetate, Isobutylparaben, Propylparaben

Vani-T Liquid Sun Solution

Vani-T-Logo-300x300

ProductomschrijvingIngrediënten

Vani-T Liquid Sun Solution 

Varianten:

  • Vani-T Liquid Sun Medium 8% DHA (Lichte huidtype)
  • Vani-T Liquid Sun Fusion 10% DHA (Medium huidtype)
  • Vani-T Liquid Sun Dark 12% DHA (Donker huidtype)

Het percentage geeft de hoeveelheid DHA aan, wij hebben dus voor alle huidtypes het meest passende product.

Vani-T Liquid Sun Solution is naast een natuurlijke honingkleurige tanning, ook een huidverzorgingsproduct dat vanwege de aanwezigheid en samenstelling van natuurlijke actieve botanische elementen zorgt voor huidversteviging en celvernieuwing en bovendien huidveroudering tegen gaat.

• Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd) • Organisch gecertificeerd Aloe Vera Extract – (vochtinbrengend extract) • Vitaminen A & E en anti-oxidanten • Cehami – wordt al generaties lang gebruikt door de inheemse Australische bevolking. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit natuurlijke product huidvernieuwing stimuleert door de hydraterende werking, waardoor de huid er jonger en gezond uit ziet. • Zee-Collageen – stimuleert de aanmaak van collageen en nieuw huidcellen. • Natuurlijke aroma’s – Sinaasappel, Citroen en essentiële verfrissende Bergamot olie zorgen voor versteviging en verbetering van de huid. • Geen alcohol

Maak een afspraak!