Cadeaubon

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een Spray Tan cadeau!

Cadeaubon-300x300

Onze cadeaubon geeft recht op een full body Spray Tan. De gelukkige persoon die de cadeaubon ontvangt kan dan zelf een datum en tijdstip afspreken voor de Spray Tan.

Verras dus jouw partner, vriend of vriendin, broer of zus, ouders, kennissen of collega’s met de Wenny’s Spray Tanning cadeaubon. Het ideale cadeau voor elke gelegenheid.

Je kunt Wenny’s Spray Tanning cadeaubon heel gemakkelijk via het contactformulier of per telefoon bestellen. Jouw bestelling zal dan binnen 2 werkdagen, in een stevige envelop, via PostNL verzonden worden naar het door jouw opgegeven afleveradres.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag via ons contactformulier.

Prijs: €25,-

Cadeaubon geeft recht op 1 full body Spray Tan behandeling ter waarde van €25,-. Cadeaubon is onbeperkt geldig en niet inwisselbaar voor contant geld. Cadeaubon is niet geldig in combinatie met andere acties van Wenny’s Spray Tanning, alle rechten voorbehouden.

PS: Cadeaubon kan eventueel ook in overleg afgehaald en betaald worden bij Wenny’s Spray Tanning. Het is ook mogelijk om deze tijdens een Spray Tan behandeling aan te schaffen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.