Wenny’s Spray Tanning

Wenny’s Spray Tanning

Dank je wel voor je afspraak!

Uw afspraak is geboekt!

Dank u wel voor uw afspraak. Wij verheugen ons erop u van dienst te kunnen zijn!
Er is een email verstuurd naar het opgegeven email-adres met de gegevens voor uw afspraak.

Let op!
Sommige email-aanbieders zien onze afspraakbevestigingsmail aan als spam. Mocht u geen email hebben ontvangen, zou u dan even in uw spam folder willen kijken? Ook geen mail in uw spam folder?
Neem dan contact met ons op via +31 68 361 6914 (bij voorkeur via WhatsApp)

Hieronder volgen nog een aantal tips die je kunnen helpen om je zo goed mogelijk voor te breiden op de tanning sessie:

Hoe bereid je je voor op een spraytan?

Om het beste resultaat te krijgen van je spraytan, is het belangrijk dat je je huid goed voorbereidt voordat je naar de salon gaat of thuis gaat spraytannen. Hier zijn enkele tips:

  • Scrub je huid voor de behandeling om dode huidcellen te verwijderen en een egale basis te creëren. Gebruik geen scrubproducten die een olie bevatten, scrubben met suiker of zout op een washand is een zeer goed alternatief!
  • Scheer of wax je lichaamshaar 12 uur voor de behandeling om irritatie te voorkomen.
  • Vermijd het gebruik van crèmes, lotions, parfums, deodorant of make-up op de dag van de behandeling, want deze kunnen de werking van de spraytan beïnvloeden.
  • Draag losse, donkere en comfortabele kleding en schoenen naar de salon of thuis, want deze kunnen vlekken maken op je kleding of je huid.

Hoe verzorg je je spraytan?

Om je spraytan zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk dat je je huid goed verzorgt na de behandeling. Hier zijn enkele tips:

  • Wacht minstens 4 tot 8 uur voordat je gaat douchen, zwemmen of sporten, want dit kan de kleur verminderen of verwijderen.
  • Gebruik een milde zeep of douchegel en dep je huid droog met een handdoek in plaats van te wrijven.
  • Hydrateer je huid dagelijks met een vochtinbrengende crème om je huid soepel te houden en de kleur te verlengen.
  • Vermijd het gebruik van producten die alcohol, olie of parabenen bevatten, want deze kunnen de kleur vervagen of vlekken veroorzaken.
  • Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF als je naar buiten gaat, want een spraytan beschermt je niet tegen de zon.