Wenny’s Spray Tanning

Wenny’s Spray Tanning

Diervriendelijk

Diervriendelijke producten

Wenny’s Spray Tanning is een schoonheidssalon in Moergestel die gespecialiseerd is in het aanbrengen van een natuurlijke en egale bruine teint door middel van spray tanning. Spray tanning is een gezonde en veilige manier om bruin te worden zonder de schadelijke effecten van de zon of de zonnebank.

Maar wist je dat Wenny’s Spray Tanning ook een diervriendelijke salon is? Dat betekent dat de producten die gebruikt worden voor de spray tanning niet getest zijn op dieren en geen dierlijke ingrediënten bevatten.

Dit is een belangrijk feit, want het betekent dat je niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de dieren en het milieu.

Wenny’s Spray Tanning maakt gebruik van de producten van Marc Inbane, een Nederlands premium merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve tanning producten. Marc Inbane heeft verschillende awards gewonnen voor zijn collectie, die bestaat uit onder andere een tanning spray, een tanning mousse, een tanning drops en een suncare lijn. De producten van Marc Inbane zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook diervriendelijk. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • De producten van Marc Inbane zijn niet getest op dieren.
    Marc Inbane is tegen dierproeven en volgt de Europese wetgeving die dit verbiedt.
  • De producten van Marc Inbane zijn vegan.
    Dat wil zeggen dat ze geen dierlijke ingrediënten of bijproducten bevatten, zoals lanoline, bijenwas, honing of karmijn.
  • De producten van Marc Inbane zijn natuurlijk.
    Ze bevatten geen parabenen, siliconen of sulfaten, die schadelijk kunnen zijn voor de huid en het milieu. Ze bevatten wel pure ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E en hyaluronzuur, die de huid hydrateren en beschermen.

Door te kiezen voor Wenny’s Spray Tanning en de producten van Marc Inbane, kies je dus voor een mooie bruine teint die niet ten koste gaat van de dieren of het milieu. Je kunt genieten van een sun-kissed gevoel zonder schuldgevoel. Dat is pas echt bruin zonder zon!