Wenny’s Spray Tanning

Wenny’s Spray Tanning

Disclaimer & Copyright

Disclaimer & Copyright

DISCLAIMER & COPYRIGHT Wenny’s Spray Tanning
Versie 1.2 – 24 september 2023

Disclaimer
De informatie en het aanbod op deze website wordt door Wenny’s Spray Tanning met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de webpagina’s van Wenny’s Spray Tanning zijn links naar andere website en bedrijven opgenomen. Alle informatie is echter vrijblijvend, zodat aan de gegevens op de website geen rechten kunnen worden ontleend. Wenny’s Spray Tanning kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.
De verstrekte informatie en prijzen voor diensten zijn uitsluitend indicatief en kunnen op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Wenny’s Spray Tanning aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Wenny’s Spray Tanning worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Wenny’s Spray Tanning.

Copyright
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van Wenny’s Spray Tanning berusten bij Wenny’s Spray Tanning. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Wenny’s Spray Tanning de informatie vermeld op de website te verveelvoudigen of openbaar te maken voor commercieel gebruik. Op de foto’s berusten auteursrechten en deze mogen niet gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.